Skip to content

Varför ess2?

Våren 2014 startade ess2 redovisning & revision AB av Wictoria Lundgren, Ted Sundberg samt Andreas Wallin. Vi som startade ess2, tillsammans med flera av våra kollegor, har en gemensam yrkeshistoria som i många fall går tillbaka mer än 20 år. 

Vi har tillsammans med våra underbara kollegor drivit ess2 i 10 år. Under dessa år har vi genom förvärv samt organisk tillväxt fördubblat omsättningen och antalet anställda och vi har nu kontor på tre orter i Västernorrland med totalt 28 anställda revisorer och redovisningskonsulter. Tiden går fort när man har roligt! Vi känner stolthet över vår yrkeshistoria och vår gemensamma insats för att driva den framåt. Tillsammans skapar det en arbetsvardag där vi trivs.

Vår gemensamma målsättning när vi startade ess2 var att skapa den bästa arbetsplatsen inom vår bransch. Många av våra medarbetare har tidigare erfarenheter av att jobba på både mindre och större rikstäckande revisionsbyråer. Vi har valt att hämta våra ledord och värdegrunder från den mindre byråns vardag. Vi känner oss stolta över att arbeta i en byrå som står för engagemang, tillgänglighet och kundfokus. För ess2 är kunden, kundens verksamhet och kundens ekonomiska utveckling det mest väsentliga i vår vardag.

Vi arbetar på en revisionsbyrå med lokal förankring där möjligheten att påverka är stor och hierarkierna är utsuddade. 

Vi arbetar med rätt verktyg, det vill säga att kunder kan ha olika lösningar beroende på kundens önskemål. Vår flexibilitet och korta beslutsvägar gör det enkelt för oss att skapa kundspecifika anpassningar. Vidare satsar vi stora resurser på vidareutbildning och uppdatering av vår yrkeskunskap för våra medarbetare. Detta ser vi som en förutsättning för att vara konkurrenskraftig inom en föränderlig bransch. 

Vi har tillräckliga resurser för att kunna ta på oss även större uppdrag men samtidigt är vi tillräckligt små för att vara nära och tillgängliga för våra kunder. Vi möter dagligen drivande företagare som ger oss förmånen att kliva in i deras värld. Vår ambition är att vår gemensamma resa startar genom att vi får lära känna verksamheten och personerna bakom affärsidén, för att sedan kunna hjälpa till där det behövs med målsättning om att vara med på en gemensam resa under många år.

Vi ser ess2 som en uppdatering av det positiva som fanns hos våra tidigare arbetsgivare. Att fortsätta resan med att utvecklas tillsammans på byrån och samtidigt möta en spännande föränderlig omvärld gör att vi ser oss som en uppdaterad revisionsbyrå.

 

 

 

 

 

Jag vill ha en uppdaterad revisionsbyrå

Fyll i namn och e-post så kontaktar någon av våra medarbetare dig.

Namn/Företag *
E-postadress *
Meddelande